Tryckeri & Kläder

Det lilla tryckeriet, med de stora möjligheterna!

Privatperson

 

Väldigt roligt för oss att du som privatperson hittat hit också, mestadels är det företagare som är kunder här men vi vill gärna ha dig som privatperson här med! Vi erbjuder hela sortimentet, kanske finns de någon snygg jacka du vill ha eller är det dags att bygga om huset och du vill ha ordentliga hantverksbyxor eller kanske ett par enkla billiga skyddskor? Vi har allt detta och mycket mer…

 

Förresten, du kanske är den sportiga typen som ska springa något lopp? Hojta till i sådana fall för vi har även sportkläder i sortimentet som du kanske vill ha tryck på? Vi löser det mesta men säg gärna till i god tid (helst en vecka innan minst) så vi hinner ordna enstaka specialtryck. Detsamma gäller barnkläder, finns både hoodar, sportoveraller, pikéer, t-shirtar, skolväskor, kepsar m.m.

 

Vi brukar utgå från priser på 40kr inkl moms för enbart ett namn fram max 10cm brett. Ryggtryck max 30cm för 70kr inkl moms. Kan skilja lite prismässigt beroende på färg på trycket m.m. Detta gäller när ni handlar hos oss. Är ni en större grupp kanske inför en svensexa, möhippa eller 5-kamp kontakta oss för en offert!

 

Hoppas vi ses!

 

ML TRYCK AB

Kontakt: info@mltryck.se